Buitenschools aanbod

In deze rubriek geven we informatie over het buitenschools aanbod

Voor- en naschoolse opvang

De stad Peer biedt voor- en naschoolse kinderopvang aan in onze school . Ook op schoolvrije dagen en tijdens de vakantie kan jouw kind bij hen terecht voor opvang in hun vestiging in Peer centrum. Meer info vind je op de website van Plons. Je kan daar ook online inschrijven. 

Sportactiviteiten

De stad Peer organiseert voor de leerlingen van onze lagere school ‘sportSNACK’, een wekelijkse sportactiviteit in de sporthal van onze school. Dit gaat door op vrijdag na schooltijd voor kerngroep 1 en 2 van 15.30 tot 16.30 uur, voor kerngroep 3 t.e.m. 6 van 16.30 tot 17.30 uur.

Ook voor kleuters van de 2e en 3e kleuterklas is er een sportactiviteit voorzien: Mutimove. Dit gaat door op woensdagnamiddag in de sportzaal van BS de mAgneet, Albertus Morrenstraat.

Voor meer info en inschrijving kan u terecht op de website van stad Peer.

Multimove-sportsnack folder 2023-2024.pdf

Technieklessen

Mad Science is een wetenschaps- en techniekproject. Zij organiseren jaarlijks naschoolse cursusreeksen in onze school voor leerlingen van kerngroep 1 t.e.m. kerngroep 6. Ouders worden hierover geïnformeerd via Gimme. 

Kunstlessen

De kunstacademie Noord-Limburg organiseert wekelijkse een kinderatelier beeldende kunst. Deze lessen gaan door in onze school op woensdag van 17u20 tot 19u00. Voor meer info en inschrijving kan u terecht op hun website